Jeg ønsker mer informasjon

Send oss telefonnummer eller e-postadresse og du får raskt svar!

Takk for din interesse! Vi kontakter deg snart.

Oj, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen. Takk!

Lukk skjema

Performance Mindset lanseres i Brasil

16. oktober ble Performance Mindset lansert i Brasil på portugisisk. Nå får et nytt marked tilgang på verktøyet som bygger endringskapasitet, motivasjon, pågangsmot og kreativitet hos ledere og medarbeidere.

"Når endringens vind blåser, går noen i skjul mens andre bygger vindmøller", sier et kinesisk ordtak. Performance Mindset er et verktøy for å bygge en organisasjonskultur av vindmøllebyggere.  

Dette verktøyet har vært sentralt i et medarbeiderprogram hos en av våre kunder for å bygge selvdrevne medarbeidere. Når kunden også ville gjennomføre medarbeiderprogrammet på sine kontorer i Brasil, var det ikke annet å gjøre enn å oversette verktøyet til portugisisk og legge denne oversettelsen inn i Performane Mindset Self Service Solution - web-løsningen som gir sertifiserte brukere tilgang til å administrere Performance Mindset spørreskjema og individuelle profiler.

Vi har fått god hjelp til oversettelsen av Beatriz Garcia i Hazi Consultoria, en erfaren konsulent innen organisasjonsutvikling i Brasil. Beatriz er sertifisert på verktøyet og blir Key Learings første samarbeidspartner i Sør-Amerika.

Performance Mindset finnes nå på tre språk: Norsk, Engelsk og Portugisisk. Med lanseringen i Brasil håper vi på at et nytt kapittel skrives i utviklingen av Performance Mindset.

Jeg ønsker mer informasjon