Jeg ønsker mer informasjon

Send oss telefonnummer eller e-postadresse og du får raskt svar!

Takk for din interesse! Vi kontakter deg snart.

Oj, noe gikk galt! Vennligst prøv igjen. Takk!

Lukk skjema

Lars Terje Pedersen

Lars Terje er Daglig Leder i Key Learning og har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i mer enn 10 år. Han er glad i tall og glad i mennesker og kombinerer det analytiske og strategiske med det mellommenneskelige.‍

Tittel: Daglig leder

Område: Ledergruppeutvikling, prestasjonsledelse, selvledelse, ansvarsprogram, lederutviklingsprogram, foredrag

Mobil: 932 18 488

E-post: larsterje@keylearning.no

LinkedIn-profil

Lars Terje har bakgrunn fra PA Consulting Group, NetCom og CORE Learning hvor han har jobbet både som fagperson, mellomleder og toppleder og i mange forskjellige funksjoner: analytiker, bedriftsrådgiver, produktsjef, analysesjef, produktdirektør, markedssjef og daglig leder. De siste 8 årene har han vært daglig leder i Key Learning hvor han har drevet leder-, team- og organisasjonsutvikling i større konsern og mellomstore virksomheter.

Lars Terje er en kreativ og analytisk problemløser som motiveres av å utvikle virksomheter og mennesker. Han kjennetegnes av stor entusiasme og faglig innsikt i sitt arbeid. Han er en jovial og engasjerende fasilitator som tenker nytt og friskt og har en spesiell evne til å skape en åpen og involverende atmosfære i utviklingsprosesser. Han er opptatt av å skape resultater, men også å ivareta enkeltmennesket og samspillet mellom dem.

Lars Terje har også et brennende engasjement for samfunnsnyttige prosjekter og  driver i dag et prosjekt for å gi mentale mestringsteknikker til ungdom fra vanskeligstilte familier. Prosjektet bygger på teorien knyttet til Performance Mindset. 5% av inntektene fra våre kunders bruk av Performance Mindset går i dag inn i Løvetannfabrikken-fondet som finansierer deler av dette prosjektet.  

Utdanning: Lars Terje er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har tilleggsutdanning i psykologi og jus. Han har flere sertifiseringer og autorisasjoner innen sitt fagfelt.

Jeg ønsker mer informasjon